Kijk- en verkoopdag gevonden fietsen

Vandaag, vrijdag 30 april 2021 van 10.00 uur tot 11.00 uur is er een kijkdag van gevonden fietsen.

Bent u uw fiets kwijt?

Stuur dan een mail naar handhaving@winterswijk.nl. U ontvangt van ons dan een bevestiging en het adres van onze loods. Tegen betaling van € 25,- kunt u uw fiets ophalen. Dit bedrag brengen wij in rekening voor de gemaakte kosten. U kunt dit bedrag alleen bij ons betalen met een pinpas.

Wat moet ik meenemen?

Zorg ervoor dat u een geldig legitimatiebewijs en een fietssleutel meeneemt. Als u geen fietssleutel heeft, verwachten wij dat u op een andere manier kunt aantonen dat u de eigenaar van de fiets bent. Dit kan bijvoorbeeld door een factuur.

Verkoop

De fietsen die op vrijdag 30 april niet zijn opgehaald, worden op zaterdag 1 mei 2021 verkocht. Deze verkoop is van 10.00 uur tot 11.00 uur. Het betreft een openbare verkoop waarbij de hoogste bieder de fiets koopt. Het minimale bod voor een fiets bedraagt € 25,-. Inschrijvingen lager dan € 25,- worden niet in behandeling genomen. Een bod moet tenminste de volgende gegevens bevatten: naam, adres, telefoonnummer, het labelnummer van de betreffende fiets en de hoogte van het bod. Alleen de hoogste bieder wordt telefonisch op de hoogte gesteld. Bij gelijke biedingen gaat de eerste bieder (datum en tijd) voor.