Resultaten enquête leefbaarheid en handhaving

Van 23 november tot en met 7 december 2020 hebben we een online enquête gehouden over leefbaarheid en handhaving in de gemeente Winterswijk. Op deze pagina kunt u de resultaten van deze enquête lezen.

De uitkomsten van de enquête gebruiken wij bij het stellen van prioriteiten, het maken van keuzes en het verbeteren van onze dienstverlening. Want Winterswijk maken we samen.

Resultaten enquête

De resultaten van de enquête over leefbaarheid en handhaving in Winterswijk kunt u nalezen in het pdf-bestand onderaan deze pagina.

Wat doet team Handhaving?

De toezichthouders en buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA’s) van Handhaving controleren of wetten en regels worden nageleefd. Het gaat om wetten en regels op het gebied van bouwen, slopen, bestemmingsplannen, brandveiligheid, monumenten, milieu, openbare ruimte, horeca en openbare orde. U kunt onze toezichthouders en BOA’s overal in Winterswijk tegenkomen. Soms spreken zij mensen aan op hun gedrag, soms delen ze boetes uit. Dit doen ze om ervoor te zorgen dat onze leefomgeving veilig en gezond blijft.

Bekijk de resultaten

> Resultaten enquête leefbaarheid en handhaving (pdf, 673 kB)