Uitnodiging vaccinatie HPV en inhaalvaccinaties DTP-BMR, MEN-ACWY en andere reguliere RVP-vaccinaties

Meisjes uit verschillende geboortejaren worden binnenkort uitgenodigd voor een HPV- vaccinatie, dit kan ook gaan om een herhalingsuitnodiging.

Daarnaast worden er in verschillende tijdsblokken inhaalvaccinaties gegeven: DTP-BMR, MEN-ACWY en andere reguliere RVP-vaccinaties.
Er worden géén vaccinaties tegen COVID gegeven tijdens deze ronde.

Waar en wanneer?

  • De vaccinatie HPV wordt gegeven op 9 november van 12.45 uur tot 17.00 uur.
  • Adres: Sport- en turnhal Winterswijk, Parallelweg 9 in Winterswijk.
  • GGD Noord- en Oost-Gelderland voert de vaccinaties uit.

Waarom ook alweer?

Een vaccinatie beschermt tegen ernstige en besmettelijke infectieziektes. Veel van deze ziektes kennen we nu bijna niet meer. Met een vaccinatie bescherm je niet alleen jezelf, maar ook anderen. Bijvoorbeeld ernstig zieken en baby’s die (nog) niet gevaccineerd kunnen worden. Zo zorgen we er samen voor dat infectieziekten geen kans krijgen in Nederland.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie over vaccineren? Betrouwbare informatie over vaccineren en de afzonderlijke vaccinaties vind je op www.rijksvaccinatieprogramma.nl.
Of kijk op de website van de GGD https://www.ggdnog.nl/kind-en-opvoeden/vaccinaties.
Voor vragen over vaccinaties van kinderen van 0-4 jaar kun je terecht bij Yunio jeugdgezondheidszorg.

Vaccinatie gemist

Ben je nog geen 18 jaar, heb je een vaccinatie gemist en wil je die alsnog halen? Neem dan contact op met de GGD.Telefoon (088) 443 30 00 (maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur) of via e-mail ggd@ggdnog.nl