KIEK UUT – Online talkshow voor ondernemers

Maandag 17 mei a.s. organiseren de gemeente Winterswijk en Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland voor ondernemers de online talkshow KIEK UUT. Het centrale thema is de invloed die de georganiseerde misdaad uitoefent op het bedrijfsleven. Burgemeester Joris Bengevoord gaat vanuit het gemeentehuis onder leiding van Anton Jansen (manager PVO Oost-Nederland) in gesprek met een lokale ondernemer, een expert van Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) en een vertegenwoordiger van de politie.

De onderwereld is steeds vaker op zoek naar mogelijkheden gebruik te maken van diensten en faciliteiten van de bovenwereld. Op een faire manier zakendoen staat onder druk, oneerlijke concurrentie is het gevolg. De leidraad in het tafelgesprek is om aan de hand van (lokale) voorbeelden te zien wat in bestuurlijke, strafrechtelijke en praktische zin heeft plaatsgevonden en welke consequenties een en ander heeft gehad voor ondernemers. Nog belangrijker is de vraag hoe deze inmenging van de georganiseerde misdaad en de gevolgen voor onze maatschappij kan worden voorkomen.

De online talkshow KIEK UUT is bedoeld voor alle ondernemers uit de gemeente Winterswijk.  Deelname is gratis.
U kunt zich niet meer aanmelden.

KIEK UUT in de gemeente Winterswijk is de derde uit een reeks van zeven online talkshows in de Achterhoek. Na deze editie volgen nog talkshows voor Doetinchem, Oude IJsselstreek, Oost Gelre en Bronckhorst. De shows komen online beschikbaar na de laatste editie.

Bekijk hier alvast de trailer: