Presentatiebijeenkomst 13-04-2017

Orgaan:
Presentatiebijeenkomst
Locatie:
Gemeentekantoor, Stationsstraat 25 Winterswijk
Datum:
donderdag 13 april 2017
Aanvang:
19:30 uur
1

Presentatie: Evaluatie regelingen voor minima i.h.k.v. het armoedebeleid

Behandelvoorstel

De heer Degeling, strategisch beleidsmedewerker bij Sociale Dienst Oost Achterhoek (SDOA), geeft een presentatie over de evaluatie van de regelingen die de Gemeente Winterswijk voor minima heeft in het kader van het armoedebeleid.

Stukken

2

Presentatie: Werkwijze, ontwikkelingen en resultaten van het Werkgeversservicepunt Achterhoek

Behandelvoorstel

De heer Ten Have van het Werkgeversservicepunt Achterhoek van SDOA geeft een presentatie over werkwijze, ontwikkelingen en resultaten van het Werkgeversservicepunt.

Stukken

3

Presentatie: Pilot Lokale Aanpak Eenzaamheid

Behandelvoorstel

Mevrouw Kremer van Humanitas District Oost en mevrouw Te Lintum van het Sociaal Team van de gemeente Winterswijk geven een presentatie over de pilot Lokale Aanpak Eenzaamheid, waaraan ook de gemeente Winterswijk heeft deelgenomen.

Stukken

Bij presentatiebijeenkomsten gaat het vooral om informatieoverdracht. Raads- en commissieleden krijgen volop gelegenheid vragen te stellen en te discussiëren over de inhoud van de presentaties. Van de bijeenkomsten worden geen verslagen gemaakt. Op presentatiebijeenkomsten kan niet worden ingesproken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de griffie. De griffie is bereikbaar op 0543 543543 of per e-mail griffie@winterswijk.nl

Uitgelicht

Volg ons